Siverek'te Çocuklara Özel Diş Polikliniği

 Siverek' te bulunan  Ağız ve Diş sağlığı Merkezinde (ADSM)  çocuklara özel poliklinik açıldı. Muayene için gelen çocuklar, hastane içerisin de yapılan oyun parkında oynayarak sıralarını bekleyen Çocukların diş polikliniklerindeki korkularını azaltmak ve tedavi süresincede eğlenceli vakitler geçirmeleri için oyun oratamları hazırlandı.

 

Son teknoloji araç gereçlerle donatılan, çocuk polikliniğin de, çocuklara diş ağrısını unutturacak oyun alanları yanı sıra, muayene sırasında çocukların beğendiği çizgi filmleri izlettirilecek. 
 

Ağız diş sağlığı merkezine gelen Çocuk hastalar için  poliklinik ve lavabolarda çocuklar için uygun hale getirildi. Çocuğunu diş tedavisi için hastaneye getiren ebevinler yapılan çalışma için hastane yönetimine teşekkür ederek, "Çocuklar için son derece sevimli hale getirilerek  yapılmış bir çalışma, eskiden geldiğimiz de çocuklar korkardı, muayene sırası gelene kadar huysuzlanırlardı ama şimdi geliyoruz, zaman daha kaliteli geçiyor , muayene sırası geldiğinde çocuklar oyun alanını bırakmak istemiyorlar. Çocuk oyun alanları yanı sıra, temiz ve modern poliklinik ve çocuk lavaboları da yapılmış. Tekrardan hastane yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.