Siverek 'te Covid-19 Kurallarına Uymayanların Cebi Yanacak

Siverek İlçesinde Artan Covid-19 Vakalarının Aşırı Artış Göstermesi Sonucunda Siverek Kaymakamlığı Bünyesinde Kurulan Korona Önlemleri Komisyonu Göreve Başladı.

 

Komisyon Bünyesinde Zabıta Ekipleri İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli, Emniyet Güçleri, Milli Eğitim Personeli İle Kurulan 5 Ekip Belirli Saatlerde Maske Ve Hijyen Ve Sosyal Mesafe Kontrolleri Sağlanmakta Ekipleri Kuralları Uymayan Vatandaşları Kurallara Uyararak Maskelerin Takılmasını Rica Ediliyor. 
 

 

İlerleyen Günlerde Kontrollerin Sıklaşarak Artacağı ve Kural İhlali Yapan Vatandaşlara Cezai İşlem Uygulanacağı Bildirildi. 

 

Ekipleri Gören Vatandaşların Hemen Maskelerini Taktığı Gözlemlendi. 

 

Zabıta Müdürlüğünden Yapılan Açıklamada Denetimlerimiz Günün Her Saatlerinde Devam Edecek Ve Halkımızın Sağlığı İçin Biz Bu Denetimleri Yapıyoruz Ve Bizlerde Büyük Bir Özveri İle Görevimizi Başındayız Ve Kalabalıklar İçinde Olduğumuz İçin En Riskli Guruptayız Bu Nedenle Sevgili Siverekli Vatandaşlarımızdan Ricamız Kendilerini Ve Ailelerinin Sağlığı İçin Maske, Sosyal Mesafe Ve Hijyen Kurallarına Mutlak Suretle Uymamız Gerekiyor. Denildi

 

Anlaşılan  Kuraları Uymayan Vatandaşaların Bu Günlere Hem Sağlığı Hemde Cebi Yanacak