Siverek Belediyespor Sezona Merhaba Dedi

Siverek Belediyespor Sezona Merhaba Dedi

 

Siverek belediyespor sezonu açarak antrenmanlara başladı. Sezon açılış programına Siverek belediye spor kulübünde yaz sezonu boyunca 200 üzerinde kurs gören öğrencilere katılım belgesi taktim edildi.

 

Sezon açılış programına Siverek Belediye başkanı Şeyhmus Aydın Ak parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale Ak parti Siverek Gençlik kolları Başkanı İhsan Konacak sivil toplum kuruluşları taraftar gurupları ve sporcu aileleri katıldı

 

Açılış konuşmasını Siverek belediyespor kulübü genel sekreteri murat basyan yaptı konuşmasında Siverek Belediye spor kulübü olarak 300 bin nüfusa sahip olan en genç olan ilçemiz yaş ortalamamız on dokuz nokta iki olan hızla gelişen ve büyüyen ilçemizdir diyerek futbol branşında beş kategoride katılım sağmayacak salon sporlarda on üç branşta katılım sağlayacaktır. Gerek tesisleşme konusunda gerek stada yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi alt yapılara ve salon sporlara daha önem vereceğine deyindi sporcuların yetişmesinden ve gelişiminde emeği geçen başta Ab. Uyum komisyon Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar’a ve Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

 

Siverek belediye başkanı Şeyhmus Aydında açılış konuşmasında göreve geldiğimi günden bu yana spora ve sporcuya elimizden gelen imlanlar dahilinde destek verdik ve desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Siverek belediye spor kulübü olarak farklı dallarda yetişen sporcularımızdan şampiyonluklar ve başarılar beklediklerini belirten aydın tüm sporculara başarılar dileyerek sözlerine son verdi.

 

 

Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın  Siverek Engellliler Derneği Başkanı Feridun Şenateş'e spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı plaket taktim etti

 

Siverek belediyespor kulübü bünyesinde farklı dallarda ve farlı yaşlarda eğitim gören 200 kursiyere katılım belgeleri taktim edildikten sonra hatıra fotoğrafı çekildikten sonra program sona erdi.