YKS Birincisi Yine Siverek Sınav'dan!

Siverek Sınav eğtim Kurum Müdürü M.Şükrü Özdemir konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi

 

 Türkiye geneli ”27 ve 28  Haziran 2020’de yapılan YKS sınav sonucunda Sınav eğitim kurumlarında ortaya çıkan başarı tablosu hatta BİRİNCİLİK  bizleri ödüllendirdiği gibi, onurlandırdı.Bu,elbette kendiliğinden ortaya çıkmadı.Siverek’teki bu başarı, 2019-2020 eğitim-öğretim  yılında  yapılan yoğun çalışmalarımız ve öğrencilerimizin  gösterdikleri  gayret ve çabaların bir ürünüdür.”

 

“Bu olumlu, takdire şayan bu sonuç,doğal olarak sınav ailesini memnun ettiği gibi Siverek ve Siverek halkını memnun etmiştir.”

 

“Dolayısıyla ilçemiz açısından  önemli bir kazanım sağlayacaktır diye düşünüyorum. Elbette ki bu kazanım bize eğitim alanında çalışmalarımızın daha da sıklaştırmamızı  daha fazla disiplin altına almamızı ve bu alanda  daha fazla çalışmamız  gerektiğine işaret ediyor.
Biz de daha öncede olduğu gibi,yarın da  çalışmalarımızı emin adımlarla,güvenli,sağlam,doğru bir zemin.zaman ve stratejilerle sürdürmeye çalışacağız.”

 

“Her başarı kolay elde edilmemiş ve edilmiyor da.Başarı belli bir emeğin hata yoğun bir emeğin sonucudur.Bu emekte öğrencinin yanında ,öğretmenin ve elbette okulun-Kursun da büyük  payı da vardır.Bu pay da unutulmamalıdır.”

“Öncelikle YKS’de başarı gösteren tüm öğrencilerimizi kutluyorum.Onlarla gurur duyduğumu belirtmeliyim.Onlara da başarılar diliyorum”

 

”Başarılı öğrencilerimiz  YKS Türkiye sıralamasında  YKS-Sayısalda  1785-TYT’de ise 3036’da olan  Siverek BİRİNCİSİ  Enes DALLI ve Yine Türkiye sıralamasında  gerek Eşit Ağırlık’ta 3652 ve gerekse Sözel’de 1159’da olan Siverek birincisi Pınar HANÇER’in göstermiş oldukları başarının ayrı,önemli ve anlamlı bir yeri vardır. Bundan dolayı da onları da kutluyor,ileri ki eğitim yaşamlarında başarılar diyorum. “

 

“Ayrıca vermiş oldukları emek ve katkılarından dolayı da tüm öğretmenlerimize  de  teşekkür ediyorum.
 Sınava girecek olan öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Şükrü Ö; “Planlı ve düzenli çalışsınlar. Farklı konularla ilgili bol bol test soruları çözsünler. Stresten uzak dursunlar.Mantıklı ve objektif hareket etsinler,zamanı iyi yönetebilsinler,zamanı doğru bir şekilde değerlendirsinler.” Dedi.

   

”Enes DALLI’nın bu başarısı haklı olarak bizi mutlu etmiştir,gururlandırmıştır, umarız ki Enes DALLI’ ve Pınar HANÇER’in bu başarısı  nice başarıları berberinde getirecektir ve getirmesi  dileğiyle……” 

   

Enes DALLI;”YKS  ilgili tüm çalışmalarım Sınav eğitim kurumlarında geçmiştir.Sıkı bir şekilde çalıştım ve çalıştırıldım diyebilirim.Kurumun eğitim alanında hassasiyeti ve sıkı çalışma disiplini ve bu alandaki ciddi ve samimi yaklaşımları beni ve hatta diğer arkadaşlarımı motive etmiştir.Belki bu motivasyon olmamış olsaydı,bu başarıyı yakalamam mümkün olmayacaktır.Bu vesile  Sınav eğitim kurumlarının yönetici,öğretmen ve tüm çalışanlarına  teşekkür ediyor,başarılarının devamını dilerim ”

                                                                                 Siverek Sınav Öğretim Kurumları