Gülpınar Yardım Seferberliğinin Öncüsü Oldu

Ülke olarak zor bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde Koronavirüsü ile mücadele için başlatılan yardım kampanyasına T.B.M.M AB Uyum Komisyon Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar'da destekleyerek Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına 'na dilekçe ile 3 aylık maaşını bağışladı. Bu davranış adeta yardım seferberliğine dönüştü.

 

Sosyal medya üzerinden Milletvekili Gülpınar'a destek mesajları yağdı ve davranış bir çok siyasetçi ve börokrat meclis üyeleri ve vatandaşlar tarafından benimsenerek bölgelerde bulunan Vefa Sosyal Destek Gurubuna bağış kampanyasına dönüştü.

 

Bu yardım kampanyasına bölgede bulunan ‘’Vefa Sosyal destek gurubuna’’ bağış yağmaya başladı. Bağışta bulunan Eyyubi’ye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Siverek Ak parti ilçe Başkanı Nedim Lale, Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, Bozova ilçe Başkanı Süleyman Deveci, Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, ve daha birçok siyasetçi ve bürokrat Milletvekili Kasım Gülpınar’ın bağışlarının anlamlı bulduklarını belirterek kendilerinin de bu seferberlikte Devletimizin yanında olacağız. Açıklamalarında bulundular.