Siverek Belediye Spor Kulübünden Büyük Başarı

Siverek Belediye Spor Kulübümü Wushu branşında Kahramanmaraş' ta Güneydoğu  Bölge Şampiyonasına 8 sporcuyla katılım sağladı.

 

Siverek Spor Klübü adına Derece yapan sporcular Semanur Kapan 48 kilo yıldız bayan 1. Nurgül alınmış Minik Yıldız bayan 33 kilo 1. Şeyma Kurt genç bayan 50 kilo 2. Kadir Dünbülü minik erkek 2.  Nesih Esmek genç erkek 60 kilo 3. Enes Sütlübudak genç erkek 56 kilo 3. Sedef özer yıldız bayan 3. Olan sporcular Siverek Belediyespor Kulübü öğrencileri büyük bir başarıya imza attılar.

 

Siverek Belediyespor Kulübü genel sekreteri Murat Basyan yaptığı açıklamada  tüm sporcularımızı ve teknik ekibimizi kutlarız başarıların devamını dileriz. Gerek salon sporların ‘da gerek futbol ‘da yüce rabim kazasız belasız inşallah başarıdan başarıya ilerletmeye devam edeceğiz.Bu anlamda her zaman gençlerin ve gençliğin gelişimiyle ilgili iyi birer.. birey hâline gelme konusun ‘da her zaman Siverek Belediye Spor Kulübümüze maddi manevî desteklerini esirgemeyen başta çok değerli Avrupa Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Sayın  Kasım Gülpınar'a ve Siverek Belediye Başkanımız Sayın Şeyhmus Aydın’a tüm Siverek Belediye Başkan Yardımcılarına Siverek Kaymakamlığımıza Siverek Halk Eğitim  Müdürlüğümüze  Kulübüm ve sporcularım adına teşekkür ederim dedi.