İlhan Çelik Sözünde Durdu.

Geçtiğimiz haftalarda verilen sözler bir bir yerine getirildi .Siverek Devlet hastanesi eksik olan doktor sayısı iyileştirildi . Kadın doğum uzman doktor sayısı 3 çıktı buna ek olarak 1  Çocuk uzmanı, 1 Cildiye uzamanı Siverek Devlet Hastanesi kadrosununa dahil oldular.Dahil olan doktorlarla beraber siverek devlet hastanesinde doktor sayısı  60 Uzman Hekim 29 Pratisyen Hekim olmak üzere toplam 89 doktor bulunmaktadır.

 

İl sağlık müdürü Himmet Durgut ve Siverek Başhekimi Mehmet Celaloğlu ve Ak parti Siverek ilçe başkanı İlhan Çelik aralarında yaptıkları istişareler sonuç vererek Siverek devlet hastanesinde kadın doğum doktor sayısı 3 çıktı ve 1 çocuk uzmanı ve cildiye uzmanı doktor sayısında 1 er artış oldu.

 

Siverek devlet hastanesi yetkililerinden aldığımız bilgi üzerine ayrıca mesai dışı 17.00 ile 22.00 saatleri arasında poliklinik hizmetleri haftanın 4 günü randevu sistemine tabi olarak devam edecektir. Dâhiliye uzmanı 7 gün 24 saat icapçı olarak görevinin başında olacağı bildirildi.  

 

AK parti ilçe Başkanı İlhan Çelik yaptığı açıklamada:

Söz verdiğimiz bütün hizmetleri Siverekli hemşerilerimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Haklı taleplerin her daim arkasındayız Siverekli vatandaşlarımıza ve devlet hastanemizdeki doktor kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum dedi.