Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik'ten Vefa Örneği

2001 -2011 Tarihleri Arasında Siverek İlçemizde Ak Parti İlçe Başkanlığı Yapmış İsmail Bucak, Yılmaz Çetiner ve Bekir İren Ak Parti İlçe Teşkilat Binasında Bir Araya Gelerek İstişarelerde Bulundular.

 

Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik; Vefa Gereği Tarihin Belirli Zamanlarında Ak Parti Bayrağını Dalgalandırmış Emek Vermiş gönül vermiş Değerli Başkanlarımızı Ağırlamaktan Onur Duyduğumu ve memnuniyetimi ifade etmek isterim. İfadelerini Kulandı. Planlar çerçevesinde partinin kuruluşundan bugüne kadar partiye emeği olan tüm şahıslarla bir araya geleceklerini ifade etmek isterim hasıla toplumun bütün kesimleri ile iletişim halinde olacağız ulaşamadığımız insan çalmadık kapı bırakmayacağız ifadelerini kulandı.

 

Görev yapmış Başkanlar ise Yapılan Bu Davetin Onur Verici Olduğunu Vefa adına güzel bir davranış olduğunu çalışmalarını yakinen takip ve taktir etiklerini her daim destek vereceklerini  İlçe Başkanı İlhan Çelik'e nazik davetlerinden Dolayı Teşekkür Etiklerini Memnuniyet Duyduklarını Belirttiler.

 

İlçe binasında yapılan davete Kadın Kollarına yeniden görevi  tevdi edilen Ayşe Çakmak, Gençlik Kolları Başkanı İhsan Konacak ve  Parti yönetimi hazır bulundu.