Gülpınar'ın Girişimleriyle Kan Davası Barışla Sonuçlandı

T.B.M.M. Avrupa Birliği Uyum Komisyon Başkanı Ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar Ve Eski Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu İle Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çifçi Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Beyazgül Ak Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik Kanaat Önderlerinin Girişimiyle Barışmaya İkna Edilen Taraflar,  Eyyübiye Belediyesinin Düzenlediği Törende Bir Araya Geldiler

Kur'an-ı Kerim Rehberliginde El Sıkışıp Kucaklaşarak Barıştı İki Aile.

Kasım Gülpınar Yaptığı Konuşmada, Ülke Olarak Önemli Bir Süreçten Geçildiğini Belirterek, Bundan Dolayı Barış Ortamına Çok İhtiyaç Duyulduğunu Belirti.

Husumetin Çok Kısa Sürede Barışla Sonuçlanmasının Herkesi Mutlu Ettiğini Vurgulayan Mv. Kasım Gülpınar, "Hepimiz İnanmış Müslümanlarız, İnşallah Bu Organizasyona Bir Katkımız Olmuştur. Barışın İyisi Kötüsü Olmaz, En Kötü Barış Dahi Husumetten İyidir." İfadelerini Kulandı.

Şanlıurfa Valisi  Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik İle Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci De Konuşma Yaparak Taraflara Teşekkür Etti.